0DKK
I alt0,00 DKK
Vis bestilling
Produkter
Professionelt udstyr

til privat & erhverv

Nem afhentning

i hele Danmark

Weekend leje

betal kun for én dag

Ingen depositum

din sikkerhed

Vilkår

Generelle betingelser

Se vores generelle forretnings- og udlejningsbetingelser her
 

Politik og betingelser for "Min konto"

1. Personoplysninger

Dine personlige oplysninger er beskyttet af din e-mail adresse og den adgangskode, du selv har valgt. Kun ved brug af disse oplysninger er det muligt at få adgang til dit personlige område, "Min Konto" her på siden hos Diskotekerne.dk ApS. De personoplysninger, som du angiver i "Min Konto" og ved "tjek ud" skal være korrekte.
Ifølge Persondataloven har du mulighed for at få indsigt i registreringen af de oplysninger, der vedrører dig. Ved at henvende dig til Diskotekerne.dk ApS kan du få oplyst, hvilke informationer Diskotekerne.dk ApS har registreret på din brugerprofil, formålet med denne registrering, og hvorfra oplysningerne stammer. Hvis du mener, at Diskotekerne.dk ApS ikke bruger dine personoplysninger korrekt, kan du gøre indsigelse mod denne brug. Det vil normalt betyde, at du bliver slettet som bruger. Som kunde er du i øvrigt omfattet af de rettigheder, der fremgår af den danske markedsføringslov. 
Oplysninger som gives til Diskotekerne.dk ApS bruges bl.a. i Diskotekerne.dk ApS egne interne programmer som eks. kan være, men ikke begrænset til:
Software og internet sider som opbevares hos tredjepart, her under, Trustpilot, Dandomain, Rentman, RentalDesk og E-conomic.
 

2. Brugernavn og adgangskode

Ved registreringen vælger du din egen adgangskode, som skal være på minimum 8 tegn. Det er vigtigt at vælge adgangskode med omhu, så andre ikke kan gætte den og benytte den. Du bør derfor undgå almindelige ord og i stedet anvende kombinationer af store og små bogstaver samt tal og specialtegn, som ikke umiddelbart har nogen sammenhæng. Dit brugernavn og din adgangskode skal behandles fortroligt, og du har ansvaret for følger af et eventuelt misbrug.
 

3. Din brug af Min Konto

Du må ikke benytte nogen del af Min Konto til at foretage handlinger, der strider mod dansk lovgivning, herunder ophavsretsloven. Diskotekerne.dk ApS har ophavsret til indhold, grafik, programmer med videre på Min Konto. Enhver brug heraf, der ikke kan karakteriseres som normal anvendelse af en internetbrowser, er ikke tilladt uden Diskotekerne.dk ApS forudgående skriftlige samtykke.
 

4. Ansvarsfraskrivelse

Diskotekerne.dk ApS har intet ansvar for tab som følge af:
  • Driftsforstyrrelser, der hindrer din eller andres brug af Min Konto, herunder brugen af e-nøgler, herunder adgang til at indhente oplysninger eller indhold. Dette gælder uanset om driftsforstyrrelser eller afbrydelser skyldes forhold hos Diskotekerne.dk ApS, Diskotekerne.dk ApS’s IT leverandør eller samarbejdspartnere, på internettet, hos internetudbyderen eller telefonselskabet.
  • Misbrug, afsløring, ødelæggelse eller i det hele taget kompromittering af data eller programmer på din eller andres computere i forbindelse med din eller andres brug af internet og internetprogrammer.
  • At uberettigede personer har fået adgang til dit personlige område Min Konto eller informationer, der er registreret der.
Overtrædes vilkårene er Diskotekerne.dk ApS berettiget til straks at spærre for din adgang til Min Konto. Hvis Diskotekerne.dk ApS ophører med at være i drift, ophører adgangen til Min Konto samtidig. Diskotekerne.dk ApS kan med 14 dages varsel meddele, at din Min Konto vil blive slettet, og at adgangen derfor ophører. Du kan til enhver tid bede om at få slettet din profil og dit indhold på Min Konto ved at kontakte Diskotekerne.dk ApS på telefon 70203058.
 

Partner program

Diskotekerne.dk ApS er partner med Thomann GmbH, her under Thomann premium affiliate program. Dette betyder at der kan være link fra denne hjemmeside til www.thomann.de og/ eller andre hjemmesider forbundet med Thomann GmbH. Disse link kan være tilknytte et reklame program der er designet til at Diskotekerne.dk ApS kan tjene et gebyr på henvisninger til disse sider.


 

Persondatapolitik hos Diskotekerne.dk ApS

1. Generelt

Hos Diskotekerne.dk ApS registrerer vi dine persondata efter følgende retningslinjer:
  • Oplysningerne bruges alene til administration og udvikling af Diskotekerne.dk ApS ydelser på internettet.
  • Diskotekerne.dk ApS videregiver ikke personoplysninger til tredjepart uden brugerens accept.
  • Diskotekerne.dk ApS kan publicere indhold på din forside under "Min Konto" her på siden.
Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante lovbestemmelser. 
Dine persondata opbevares så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe der er relevant for den hensigt, hvormed de er blevet indsamlet.
 

2. Oplysninger som vi indsamler

Når du køber eller lejer produkter hos, har vi brug for at indsamle persondata for at kunne gennemføre handlen og for at kunne tilbyde dig vores service.
De oplysninger som vi kan indhente kan f.eks. være: navn, titel, stilling, e-mailadresse, postadresse, leveringsadresse, telefonnummer, mobiltelefonnummer, faxnummer og betalingsoplysninger.
Vi indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende:
  • Besøger vores hjemmeside
  • Besøger en af vores lager lokationer
  • Gennemfører et køb af vores produkter
  • Gennemfører en booking
  • Opretter en kundekonto
  • Tilmelder dig vores nyhedsbrev
  • Anmelder vores hjemmeside
  • Anmelder vores service
  • Sender os spørgsmål, reklamationer eller feedback
  • Sender en forespørgsel på et tilbud

3. Den dataansvarlige

Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata på www.diskotekerne.dk er Diskotekerne.dk ApS, Gevninge Bygade 20, 4000 Roskilde. 

4. Behandlingsgrundlag og formål

Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og adresse indhenter vi for at kunne levere det produkt, som du har købt eller lejet hos os. Din e-mailadresse indhenter vi for at kunne sende dig en ordrebekræftelse, kommunikation vedr. ordren, opfølgning så som anmeldelses forespørgsel.

Når du betaler for dit produkt indsamler vi dit navn, dine kortdata og IP-adresse. De oplysninger, der indsamles i forbindelse med betalingstransaktionen, anvendes og gemmes kun til betalingsafvikling og opfyldelse af den indgåede aftale. 
 
Hvis du under registreringsprocessen eller på vores hjemmeside har givet os dit samtykke hertil, bruger vi din e-mailadresse til udsendelse af et nyhedsbrev og anmeldelses forspørgsler. Du kan til enhver tid til- og afmelde dig. Alle nyhedsbreve indeholder også et link til afmelding. Hvis behandling af persondata er baseret på dit samtykke, har du til enhver tid ret til at tilbagekalde samtykket.

Hvis du ikke ønsker at opgive de persondata, som er påkrævet for at gennemføre et køb af et produkt, vil du desværre ikke have mulighed for at købe produkter eller gennemfører en booking på vores hjemmeside.

Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud) vil blive slettet 6 måneder efter, at du har modtaget din vare eller fra gennemført booking af udstyr.
 

5. Andre modtagere af personoplysninger

Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand, og vi overfører ikke dine persondata til tredjelande. 

Hvis du har bestilt levering, vil oplysningerne om dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse blive udleveret til vores fragtfirma, med henblik på levering af dit og/ eller booking af udstyr. 

Hvis du vælger at anmelde vores hjemmeside, vil dit navn, e-mailadresse og ordre nr. blive overført til anmeldelsessiderne, Google og Trustpilot. 

Vi har vores webshop og betalingssystem gennem DanDomain A/S, som fungerer som vores databehandler. Alle persondata som du oplyser på vores hjemmeside vil blive opbevaret i DanDomains datacentre.   

Vi har indgået databehandleraftaler med vores databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

6. Dine rettigheder

Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om følgende:
•    At få adgang til og få rettet/ændret dine persondata
•    At få slettet persondata
Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed.
Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til vores e-mailadresse info@diskotekerne.dk. 
 

Cookies

1. Hvad er en cookie?

En cookie er en lille datafil, som sendes til browseren og lagres der, så en hjemmeside kan genkende din computer. Alle hjemmesider kan sende cookies til din browser, hvis browserindstillingerne tillader det. Hjemmesider kan kun læse oplysninger fra cookies, de selv har gemt og kan ikke læse cookies fra andre hjemmesider. Der er to typer af cookies: permanente og midlertidige (session cookies). Permanente cookies gemmes som en fil på din computer i en længere periode. Sessionscookies placeres midlertidigt på din computer, når du besøger et websted, men forsvinder, når du lukker siden ned, hvilket betyder, at de ikke er permanent gemt på din computer. De fleste virksomheder anvender cookies på deres hjemmesider for at forbedre brugervenligheden, og cookies kan ikke skade dine filer eller øge risikoen for virus på din computer.

2. Hvad bruger vi cookies til?

Mange funktioner på en hjemmeside er afhængige af, at der placeres en cookie, når en bruger besøger en hjemmeside, så først og fremmest, sætter vi cookies for at have en funktionel side. Vi gør derudover brug af både 1. part og 3. part cookies til at forbedre brugeroplevelsen på vores side og tilbyde relevant markedsføring. Når der sættes en 3. part cookie, så betyder det, at vi har tilladt en tredjepart, som f.eks. et socialt medie, Google Analytics eller lign. at placere en cookie i din browser, når du besøger vores hjemmeside.

På vores side anvender vi følgende typer af cookies:

  • Nødvendige/Tekniske
Tekniske cookies er nødvendige for, at langt de fleste hjemmesider fungerer, som de skal. Som navnet angiver, har de kun teknisk betydning og dermed ikke nogen indvirkning på din privatsfære, idet de ikke registrerer, hvad du søger efter på andre hjemmesider.
  • Funktionelle
Funktionelle cookies anvendes for at huske dine brugerpræferencer ved at huske de valg og indstillinger du foretager på hjemmesiden, det kan f.eks. dreje sig om, hvilke præferencer du har i forhold til sprog og tekststørrelse.
  • Statistiske
Statistikcookies bruges til at optimere design, brugervenlighed og effektiviteten af en hjemmeside. De indsamlede oplysninger kan f.eks. indgå i analyser af, hvilke informationer der er mest populære på siden, så bliver vi opmærksomme på, hvad der skal være nemt at finde på siden.
  • Markedsføring
Markedsføringscookies indsamler oplysninger ved at følge dig på de enkelte hjemmesider, du besøger og kan siges at registrere de digitale fodspor, du sætter. Markedsføringscookies er derfor ”trackingcookies”. De indsamlede oplysninger bruges til at skabe et overblik over dine interesser, vaner og aktiviteter for at vise relevante annoncer for ting, du tidligere har vist interesse for. På den måde får du et mere målrettet indhold, eksempelvis i form af foreslået information, artikler og annoncer.
 

3. Oplysninger der indsamles via cookies

De data der typisk indsamles via cookies vil bl.a. være din IP-adresse, unikke ID’er og oplysninger om din brugeradfærd.

Oversigt over cookies:

4. Du kan altid slette cookies eller trække dit samtykke tilbage

Du kan blokere eller slette cookies på denne hjemmeside ved at trække dit samtykke tilbage eller slå dem fra i din browsers indstillinger. Du skal dog være opmærksom på, at hvis cookies fravælges ellers slettes, kan der være funktioner og services, der ikke længere er anvendelige.

Du har altid mulighed for at trække dit samtykke til cookies tilbage ved at klikke her

Du har også altid mulighed for at blokere eller slette cookies i din browser (hvis du vil slette eller blokere tredjepartscookies kan dette kun ske ved denne metode)
Hvordan du gør dette, kan du læse nærmere om her: https://erhvervsstyrelsen.dk/saadan-undgaar-du-cookies
Husk, at bruger du flere browsere, skal du slette eller blokere cookies i alle browsere.

5. Ændringer

Vi forbeholder os retten til at ændre og opdatere denne politik.

Tema fra Bewise